Stel je voor: telkens als je in de spiegel kijkt, dan lijkt het alsof je een verdrietig gezicht hebt. Er zijn mogelijkheden om hier werk van te maken. In dit blog leggen we je uit wat je eraan kunt doen en wat mondhoeken liften zelf precies inhoudt.

Is een mondhoeken lift geschikt voor mij?

Mondhoeken liften is geschikt voor mensen waarvan de mondhoeken op natuurlijke wijze naar beneden wijzen als ze de mond in rustmodus is (niet pratend of bewegend), of waarvan de mondhoeken niet gemakkelijk omhoog komen, zelfs niet als ze glimlachen. Voor deze mensen kan de mondhoeklift Botox helpen om de mondhoeken niet naar beneden te laten wijzen en de mond makkelijker te laten glimlachen.

Hoe werkt een mondlift?

De mondhoeklift werkt door het injecteren van een filler. Hierdoor vormt de bovenste liplijn een W-vorm, waardoor je mondhoeken een golvende lijn krijgen. Ook wordt er een kleine hoeveelheid Botox in de onderlip geïnjecteerd, zodat de opening tussen de mond die door het optillen van de bovenlip ontstaat, wordt gedicht.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na een week kun je de resultaten zien en na ongeveer een maand is het effect het grootst. De effecten zijn direct na de injectie van de filler te zien. Er kan een lichte zwelling optreden die normaal gesproken binnen 2 tot 3 dagen afneemt. De duur van de lift hangt voornamelijk af van het merk en of de filler juist wordt toegediend. Overleg met jouw cosmetisch arts welk merk hij of zij gebruikt en houd hier rekening mee bij het maken van de uiteindelijke afspraak.

Hoe lang kan ik genieten van het resultaat?

Gemiddeld gezien varieert dit van zes maanden tot een jaar. Aangezien de mond een gebied in dat veel beweging heeft, duurt de filler werking korter dan andere plekken waar zo’n behandeling mogelijk is, zoals de neus of het voorhoofd.

Pin It on Pinterest