In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling en subtiele verbeteringen zijn fillers een populaire keuze geworden. Maar voordat je de stap zet, is het belangrijk om te begrijpen of je in aanmerking komt, en welke mogelijkheden er zijn voor het bereiken van de gewenste resultaten.

Kom ik in aanmerking voor fillers?

Hoewel fillers relatief veilig zijn, is het essentieel om te weten of je in aanmerking komt. Over het algemeen zijn fillers geschikt voor volwassenen die tekenen van veroudering willen verminderen of bepaalde kenmerken willen verbeteren. Medische geschiktheid wordt bepaald door factoren als gezondheid, medicatiegebruik en eventuele allergieën. Een gekwalificeerde arts kan een evaluatie uitvoeren om te bepalen of fillers de juiste keuze voor jou zijn.

Populaire soorten fillers:

Er zijn veel mogelijkheden met fillers, je kunt ze op allerlei plekken in het gezicht laten toedienen voor ieder zijn eigen resultaat. Hier benoemen we de meest voorkomende fillers in Amsterdam:

Ooglift

De ogen zijn vaak het eerste gebied waar tekenen van veroudering zichtbaar worden. Een ooglift met fillers kan helpen bij het verminderen van rimpels, donkere kringen en het herstellen van verloren volume rond de ogen. Deze behandeling biedt een subtiele lift en verjonging, waardoor de ogen weer stralen.

Kaaklijn fillers

Een goed gedefinieerde kaaklijn is een kenmerk van jeugd en vitaliteit. Met kaaklijn fillers kunnen contouren worden verbeterd en kan verlies van volume worden hersteld. Dit resulteert in een scherpere, jeugdige uitstraling. De behandeling is geschikt voor diegenen die meer definitie en structuur in hun gezicht willen.

Lip fillers

Volle, sensuele lippen zijn een wens van velen. Lip fillers bieden de mogelijkheid om volume toe te voegen, asymmetrie te corrigeren en fijne lijntjes rond de mond te verzachten. Een ervaren arts kan natuurlijke resultaten bereiken die perfect bij de individuele gezichtskenmerken passen.

Liquid facelift

Een liquid facelift, ook wel bekend als niet-chirurgische facelift, is een alomvattende benadering van het verjongen van het gezicht met behulp van verschillende fillers. Deze behandeling kan volume herstellen, rimpels verzachten en contouren verbeteren, alles zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep. Het resultaat is een frisse, jeugdige uitstraling.

In de wereld van esthetische behandelingen bieden fillers tal van mogelijkheden om de jeugdige uitstraling te herstellen. Of je nu subtiele veranderingen of een algehele verjonging wilt, overleg met een gekwalificeerde professional is cruciaal om de juiste keuzes te maken.

Pin It on Pinterest